donderdag 31 mei 2007

Vrouwen/women


Inmiddels heeft Nans mijn atc's ontvangen en kan ik dus ook de andere twee laten zien. Heel verschillend van stijl maar dat past ook bij mij. De 1e is gemaakt met stempels van Paper Artsy. De achtergrondstempel van de 2e atc is van Stampington. Behalve op tekststempels ben ik ook gek op stempels die met reizen te maken hebben.

Nans received my atc's so I can show the other two I made for our themeswap now. They differ very much in style but that's how I work. The first one is made with Paper Artsy stamps. The backgroundstamp I used for the second one is from Stampington. Beside stamps with quotes I love travel- and foreign country stamps.

woensdag 30 mei 2007

1-4-1

Deze week kreeg ik een prachtige 1-4-1 van Henriëtte. Vandaag heb ik de retour gemaakt die vanavond op de bus gaat. Ik heb gewerkt met distressinkt en de stempels zijn van Paperbag. De stempel met de schommels is een van mijn favorieten.

I received a gorgeous 1-4-1 card from Henriëtte this week. Today I made the return card. I used distressink. The stamps are from Paperbag. The stamp with the swings is one of my favourites.

maandag 28 mei 2007

Tagged

Ik ben getagged door Dymphie om iets van mijn stempelplek te laten zien. Ik ben een ongelooflijke rommelkont. In december heb ik mijn hele hobbykamer opnieuw georganiseerd en wat nieuwe meubels gekocht. Sindsdien probeer ik de zaak wat op orde te houden. Alles heeft een vaste plek en na elk werkstuk ruim ik op voor ik aan iets nieuws begin. Schilt in ieder geval heel veel zoekwerk en levert een stuk meer werkruimte op als ik aan iets nieuws begin. Er is nu zitplek voor 4 à 5 mensen. Omdat ik af en toe wel eens een workshop geef is dat handig,

I've been tagged by Dymphie to show something of my craftspace. I'm very good in making a gigantic mess of things. Last december I reorganised my craftroom and bought some new furniture. From that moment on I try to keep things organised. Everything has it's place and after each project I clean up before starting something new. Saves me a lot of searching and more space to work. 4 or 5 people can be seated which comes in handy at occasional workshops I give.

Zo zag het er voorheen altijd uit en nu alleen nog als ik aan het werk ben. Hier heb ik net 2 atc's gemaakt voor mijn maandelijkse swap met Nans.

This is how it always used to look but now it only looks this way when I'm working on a project. Here I just finished 2 atc's for my monthly swap with Nans.




Met dank aan Ikea kan ik nu mijn stempels en andere spulletjes prachtig opbergen in deze mooi ladekasten. Eigenlijk zijn het kledingkasten maar ze zijn perfect voor mijn hobbyspullen!

Thanks to Ikea I can organize my stamps and other things perfectly in these gorgeous drawers. They are actually meant for cloths but are absolutely perfect for my craftstuff.

En hier een overzichtsfoto. Dit is de plek waar ik zit als ik alleen werk. Achter en naast me een kastje met spullen die ik veel gebruik. Heel handig zo direct bij de hand. Ik ben reuze benieuwd hoe de werkplekken van Jo en Anne eruit zien dus ik geef het stokje aan hen door.

Here an overview picture. Here I work. Behind and beside me drawers with things I use frequently. Very comfortable having these things so close at hand when working. I am very curious about Jo's an Anne's workingspace so they're the ones to be tagged by me.

ATC

Deze atc heb ik gemaakt voor de maandelijkse swap die ik met Nans doe. Het thema van deze keer is "vrouwen". De achtergrond heb ik gemaakt met aquarelverf. De vrouwenstempel is van Cherry Pie. We swappen maandelijks 3 atc's. De andere 2 zal ik op mijn blog zetten als Nans ze ontvangen heeft.

I made this atc for my monthly swap with Nans. This months theme is "women". The background is made with aquarel paint. The stamp is from Cherry Pie. We swap 3 atc's each month. I'll show the other 2 when Nans received them.

zaterdag 26 mei 2007

Getagged

Terug van vakantie en 2 keer getagged.... Maar eentje vast afwerken dan en de andere morgen.
Door Nans werd ik getagged om de onderstaande vragen te beantwoorden. Nou komt ie dan...
Wat draag je nu: Een 3/4 spuijkerbroek en een oud shirt, zo uit de vakantietas gevist
Twee dingen die je hebt in je relatie: Blindelings vertrouwen en heel veel gedeelde interesses
Twee favoriete dingen om te doen: Stempelen, met stip op een omdat het zo ontspannend werkt voor mij en reizen/op vakantie gaan. Het is heerlijk ergens anders te zijn en met andere mensen, culturen en omgevingen in aanraking te komen.
Twee dingen die je graag wilt: Gezond blijven, nu een collega van me pas gehoord heeft dat hij ernstig ziek is is weer helemaal duidelijk dat dat toch echt het aller, aller belangrijkste is. En een huisje in Italië. Ben gek op dat land en de sfeer die er hangt.
Twee huisdieren die je hebt: 4 honden en 1 kat. Het "meest speciaal" op dit moment Ivar, onze bejaarde Ierse wolfshond. Ruim 9 is hij en een echt opaatje. Heel bijzonder omdat dit ras meestal maar zo'n jaar of 6 wordt. En Darcy onze borderterrierpup van 4 maanden. Hij is de wereld aan het ontdekken en vindt alles leuk en spannend en hij kan zo heerlijk knuffelen.
Twee mensen die deze vragen ook gaan invullen: Ik hoop Dymphie en Harriet
Twee dingen die je gisteravond hebt gedaan: Auto rijden, een heel end afgewisseld met Harrie rechtstreeks vanuit Noord-Italië naar huis. En wat daarbij hoort lekker "gemacced" onderweg.
Twee dingen die ik vandaag heb gegeten: Lekkere bruine mueslibollen, heerlijk bruinbrood na 1 1/2 week wit. En FRIETJES!!! ons traditionele maaltje de 1e dag nadat we terug zijn van vakantie.
Twee favoriete plekken: Ons huis, lekker rustig gelegen met volop plek voor de hondjes en met daarin mijn stempelhok waar ik me zo op mijn plek voel. En de natuur, waar dan ook, lekker wandelen, beesten spotten en genieten.
Twee dingen die je morgen gaat doen: Stempelen, zooooooo gemist op vakantie. Tapas maken voor onze beste vrienden die morgen gezellig komen eten.
Twee favoriete feestdagen: Kerst, gezellig met de familie om me heen en Pasen, dat lentegevoel dat dan niet te missen is.
Twee geheimelijke genoegens: Domme computerspelletjes, zonde van de tijd maar soms zo lekker ontspannend om te doen en bonbons van Boulanger. Heel slecht maar oh zo lekker
Twee dingen die me laten lachen: Onze honden met hun rare fratsen en bijzonderheden en de collums van Hans Verstraten in Libelle, heel traditioneel over de verschillen tussen vrouwen en mannen, maar zo herkenbaar en soms zo de spijker op zijn kop.
Twee dingen die ik met de post kreeg: De prachtige bijdrage van Willy voor de seizoenenswap van Dutchstampers en iets minder leuk, mijn voorlopige belastingaanslag 2006 met bijbehorende acceptgiro...

dinsdag 15 mei 2007

Pierrot

Vandaag deze eenvoudige kaart gemaakt. Ik vond het plaatje zo sprekend dat ik er eigenlijk verder niet al te veel drukte omheen wilde maken. De achtergrondstempel is van B-line.

Made this simple card today. The image is so strong that I didn't want to stamp much around is. The background stamp is from B-line.

zondag 13 mei 2007

Travel Europe


Dit vlaggetje heb ik gemaakt als bijdrage aan een slinger voor iemand van een Yahoogroup die een rondreis door Europa maakt en volgende week in Nederland is. Jammer genoeg kan ik haar niet ontmoeten, maar ik wilde toch graag iets voor haar maken. Op de achterkant van het vlaggetje is een envelopje met een atc geplakt. Ik heb voor het sponzen en het stempelen Adirondack Currant en Caramel gebruik. Het vlaggetje komt op de foto wat flets over. Klik op de foto's om te vergroten.

Made this pennant for someone I know from a Yahoogroup who's travelling to Europe. She is the Netherlands next week but unfortunately I can't meet her. I wanted to make her something anyway. On the backside is a little envelope with an ATC in it. For sponging and stamping I used Adirondack Currant and Caramel. It looks a bit paler on the picture than it is in real. Klick on the picture to enlarge.

zaterdag 12 mei 2007

Wednesdaystamper "turquoise" my second entry

Mijn 2e bijdrage voor Wednesdaystamper deze week. Een eenvoudige kaart gemaakt voor een collega die pas te horen heeft gekregen dat hij ernstig ziek is. De achtergrond is gemaakt met alcoholinkt. Bestempeld met Stazon teal en olive green. De tekst is van Penny Black en die heb ik met goud geëmbossed. In de achtergrond zit ook wat goud maar dat zie je op de scan niet zo goed.

My 2th Wednesdaystamper entry for this week. A simple card made for a collegue who recently heard he's seriously ill. The background is made with alcoholink. I stamped with Stazon teal and olive green. The quote is from Penny Black and I goldembossed it. In the background there are some sparks of gold too but je can hardly see that on the scan.

vrijdag 11 mei 2007

Wednesdaystamper "turquoise", another giftbox


Opnieuw een kadodoos op bestelling gemaakt. Een paar maatjes groter dan de vorige. Omdat het thema voor Wednesdaystamper deze week "turquoise"is heb ik voor die kleur als basis gekozen voor de doos en het cd-doosje. Opnieuw heb ik Basic Grey Lollipop papier gebruikt. De kinderstempels zijn van Art Journey en zoals altijd heb ik ook weer veel tekststempels gebruikt, voornamelijk van Heroarts. Alle bestellingen afgewerkt nu dus voorlopig geen kadodozen meer op mijn blog ;-)

Again I made a giftbox that was ordered by someone. Bigger in size than the other one. Because Wednesdaystamper theme is "turquoise" this week I chose this colour for the box and the little cd-box. I used Basic Grey Lollipop paper. The kids-stamps are from Art Journey and as usual I used quit a lot text- and quotestamps. All orders finished now so no more giftboxes on my blog in the near future ;-)

dinsdag 8 mei 2007

Kadodoos/Giftbox



De afgelopen dagen heb ik aan deze baby kadodoos gewerkt. Ik heb vooral Basic Grey Lollipopshop papier gebruikt en veel tekststempels en bloemetjes. In het doosje komen het puzzelstuk en het boekje dat geschikt is om 2 foto's in te stoppen.

The past few days I worked on this baby giftbox. I mainly used Basic Grey Lollipopshop paper and lots of textstamps and flowers. I'll put the puzzlepiece and the little booklet in. Inside the booklet is space for 2 pics.

zondag 6 mei 2007

Nog een bloemenkaart/another flowercard

Nog een keer een kaart met de bloemen en de Kim Anderson foto's gemaakt. Klik op de foto's om te vergroten. Mijn andere bloemkaart vind je hier http://dutchstamptramp.blogspot.com/2007/02/echte-liefdetrue-love.html


Made another card with the flowers and the Kim Anderson photographs. Click on the pics to enlarge. My other flowercard is here http://dutchstamptramp.blogspot.com/2007/02/echte-liefdetrue-love.html

donderdag 3 mei 2007

Nog 2 atc's/2 more atc's


Dit zijn de andere 2 atc's die ik voor de themaswap met Nans gemaakt heb. Voor alle 2 heb ik de nieuwe Art Journey stempels gebruikt. Op de 1e atc heb ik de vrouw gestempeld met Brilliance inkt op shrink plastic.


These are the other 2 atc's I made for my themeswap with Nans. For both I used the new Art Journey stamps. I stamped the woman in the first atc with Brilliance ink on shrink plastic.

dinsdag 1 mei 2007

Atc's


Dit zijn de laatste 2 atc's van een alfabetswap. Voor de eerste heb ik weer de stempels van Art Journey gebruikt, op dit moment mijn favorieten. De achtergrond is met Brilliance inkt gestempeld. Dat is jammer genoeg niet goed te zien op de scan, maar geeft een prachtig effect. Voor de 2e atc heb ik een achtergrond met alcoholinkt gemaakt.

These are the last two atc's for an alphabetswap. For the first one I used the Art Journey stamps again, my favorites at this moment. The background is stamped with Brilliance ink. That doesn't really show on the scan but gives a special effect to it. For the second atc I made a background with alcoholink.